2012. május 24., csütörtök

ORCHIDEÁK ÉS MINI ORCHIDEÁK A FÜVÉSZKERTBEN

A Magyar Orchidea Társaság közönségnapja!


Újabb Orchideás esemény tartja izgalomban az Orchidea kedvelőket és rajongókat. Nem csak mini Orchideákból, de Orchideákról készült rajzokból is kiállítás lesz látható. Ritkaság számba megy, hogy ez alkalommal az Orchideákat értékelő zsűri munkájába is betekintést nyerhetnek a látogatók. Programokban és lehetőségekben gazdag napnak nézünk elébe.




2012. május 22., kedd

EGY ESŐS NAP A MARCZIKA BONSAI STUDIÓBAN

Az érd i  Marczika Bonsai Studióban kifejezetten örültünk ennek az esős és borongós napnak. A növényeknek az eső felfrissülést hoz, a kertésznek pedig kellemes illatokat. Az eső áztatta kert végtelen nyugalma finom részleteket rejt.












2012. május 17., csütörtök

EUROPEAN BONSAI ASSOCIATION 2012. LJUBLJANA

Az érd i   Marczika Bonsai Studió hosszú készülődés után indult útnak Ljubljanába, ahol az E.B.A. idei kongresszusát szervezték. A kongresszus természetesen egy bonsai kiállítással van koronázva minden esetben. A kiállítást előzetes regisztráció előzi meg a kiállítani vágyók számára. A Marczika Bonsai Studió két kiállítási egységgel nevezett sikeresen. De ne is rohanjunk előre az eseményekben, képekben bemutatott élménybeszámolónk első részében inkább a kiállítótér előteréről közvetítenénk néhány fotót.