2011. szeptember 20., kedd

HORTUS HUNGARICUS KERTÉSZETI SZAKKIÁLLÍTÁS 2011

A MARCZIKA KFT  STANDJAIT MEGTALÁLHATJÁK A B31, S48,C2-24 es számon

A kelet, közép-európai régió meghatározó kertészeti kiállítása a Hortus Hungaricus. A 18 év alatt kialakult kiállítói tematika teszi a kiállítást kertészeti szakma és nagyközönség számára fontos találkozási ponttá, illetve kihagyhatatlan családi programmá.
  • A kiállítást a családokra hangoltuk. A számtalan kiállítási téma és program mellett, játszótér, gyermek játszósarok, gyermekmegőrző, vásár, látványos színpadi programokkal (pl.: Stihl Timbersports favágóverseny a nemzetközi megmérettetés versenyszámaival) várjuk és tesszük emlékezetes programmá a régió vezető kertészeti Kiállítását a Hortus Hungaricust a családok számára is.
  • A megnövekedett kiállítói és látogatói igények alapján a Budapest központjában található SYMA Rendezvényközpontot választottuk a rendezvény új helyszínének, kihasználva a profi kiállítási helyszín biztosította előnyöket és könnyed megközelíthetőséget.
  • A Magyar Kertépítő Verseny és Show mintakertjei közel 400 m2 felületen adnak ötleteket a kert szerelmeseinek. A harmadik alkalommal megrendezett kiállításon mintegy 20 versenystanddal és 5-6 showstanddal készülnek a kertépítő szakma legjobbjai. Ha a kertünk kialakításával foglalkozunk, akkor itt a helyünk!
  • Folytatódik a sikeres Óvodás kertépítő verseny. Gyermekek egy magadott téma alapján álmodják meg a tökéletes kertet, melyet egy-egy minikertben életre is keltenek. A gyermeki fantázia kedves, meglepő és sokszor „ébresztő” versenymunkákat hoz létre.
  • A lakás belső tereinek dekorálása virágzó növényekkel, a versenyzők feladata a II. Interieur kiállításon. Mindannyian tudjuk, hogy a rohanó világukban mennyire fontos a feltöltődésre alkalmas otthon, az „élhető környezet” léte. A versenystandokon látható ötletek segítenek a saját életterünk kialakításában.
  • VII Hortus kupán a virágkötők versengnek. Míg ők a díjakért küzdenek, addig mi megcsodálhatjuk, hogy miből és miként lehet álomszép csokrokat, díszeket alkotni, mesterfokon. A kupák eddigi nyerteseiből több Európa bajnok került ki, mely példázza a megmérettetés szakmai színvonalát.
  • „Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet”. Felméréseink mutatják, hogy a magyarok virághoz való kötődése különösen magas. A vágott virág és cserepes dísznövény forgalmazó termelő cégek lélegzetelállító standjai különleges élménnyel gazdagítanak. A terasz és balkonnövények kedvelői itt megtekinthetik a jövő évi újdonságokat.
  • Legnagyobb (több mint 1000 nm) felületen a díszfákat, díszcserjéket, évelőket láthatjuk teljes pompájában és robosztus méretében kiállításon.
  • A profi szakma gépei, kertészeti segédeszközei mellett a házi- és hobbikerthez szükséges berendezések is megtalálhatók.
  • Egyidejű kiállítás a Fundamenta lakásvásár, mely a közös belépővel gazdaságosan megtekinthető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése