2011. november 30., szerda

BONSAI DO YOUBI 2011....visszavonhatatlanul megérkezett a tél. Az idő barátságtalan. Hideg nappalok, még hidegebb éjszakák, hidegen fújó szelek, hidegek a bonsai tálak amiben növényeinket tartjuk, hideg eső esik rájuk, hideg a talaj, hideg, hideg, hideg, minden hideg.... Mit sem törődve ezzel, megpróbáltunk egy kis melegséget varázsolni a MARCZIKA BONSAI STUDIÓBAN. Nem volt céltalan ez a próbálkozás és mint utólag kiderült, nem is volt sikertelen. Közvetlen a bonsaios szemmel ínségesnek tekinthető tél  beállta előtt, rendeztünk egy eseményt saját házunk tájára "Bonsai Doyoubi" címmel. Szép számmal jelentkeztek a résztvevők, az esemény végül teltházzal zajlott le. Az összetett, több féle programból összeálló napról képes élménybeszámolót teszünk közzé olvasóinknak.
Deák Péter a szoba bonsaiokról tartott előadást.


 
Tóth - Szabó Balázs alakítási szempontokat mutat be a közönségnek.Tirpák Bálint egy Pinus parviflora pre - bonsai alakítási lehetőségeiről beszélt.


A rendezvény programjába beillesztett bonsai kritikára érkezett növények közül egy Tiszafa.


Papp Sándor egy boróka alakítási lehetőségeit mutatta be.


Katona Ervin az újonnan megalakult Magyar Bonsai Szövetség bemutatkozóját tartotta meg.
Ilyen volt a 2011 novemberi "Bonsai do youbi" a MARCZIKA BONSAI STUDIÓBAN. Köszönjük a résztvevők jelenlétét, aktivitását és a barátságos hangulatot! Köszönjük Néder Andrásnak, hogy megosztotta velünk fotóit, ezekből is beillesztettünk párat a bejegyzésbe.

# bonsai # bonsai # bonsai # bonsai # bonsai # bonsai # bonsai # bonsai # bonsai #
# studio # studio # studio # studio # studio # studio # studio #
 MARCZIKA BONSAI STUDIO
2011

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése